Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/73/117373/bliartist.se/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Julias Camp- för dig som drömmer om att bli artist

Den 3-6 Maj kommer vi genomföra Julias Camp på Graninge Stiftsgård utanför Stockholm. Under fyra fullspäckade dagar får deltagarna sång coachning, stageing, föreläsningar och besök av artister och branschfolk. Allt för att lära sig så mycket som möjligt om atisteri. Om du drömmer om att bli artist ska du ta chansen och anmäla dig. man anmäler sig via röstprov och anmälan är bindande, så glöm inte att kolla med mamma och pappa först:)

På Julias Camp delas deltagarna in i tre grupper som varvas med våra duktiga coacher- alla med flera år i branschen tillsammans med aktuella artister och föreläsare.

Denna gång kommer vi bland annat att få besök av melodifestivalen aktuella YOUNGBLOOD.

Om du vill bli artist och inte riktigt vet vart du ska börja kan jag varmt rekommendera denna utbildning! Många tidigare deltagare på våra artistutbildningar Camp Lingman och Julias Camp har efter de medverkat kommit med i artisttävlingar, fått göra framträdanden, medverkat i Junior Eurovision och andra TV-program. Några exempel är: Hilda Stenmalm ( släppt singlar, medverkat på Diggiloo turnén 2011, tv-program med mera). Charlie Ebert ( medverkat som gästartist, Junior Eurovision med mera) , Omar Rudberg ( har bland annat vunnit flera artisttävlingarna, gjort TV framträdande med Eric Saade, Junior Eurovision med mera). Tre tjejer som medverkat har satt ihop en egen välgörenhetsgala ( Alice Mattsson, Julie Yu och Ebba Knutsson tillsammans med Evelina Johnsson) . Dessutom får deltagarna en stark grund att stå på i sin fortsatta resa mot målet, oavsett om det är att bli artist, dansare, programledare eller kanske något helt annat som lärare eller mekaniker. Mental träning och självutveckling är två starka kort i utbildningen vilket gör att många deltagare kommer hem stärkta i alla situationer. Mer öppna, mer kraftfulla och med mer skinn på näsan och tacksamhet:)

Läs mer om Julias Camp och hur man anmäler sig på tidningen Julias hemsida.

Läs gärna mer om Camp Lingman och Julias Camp på min blogg, där finns också bilder från kursgården och på lektionssalarna.

Följ oss här!

Via facebook, twitter och Youtube

, , ,