Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/73/117373/bliartist.se/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Fåtal platser kvar i STJÄRNSKOTT 2012

Artisttävlingen stjärnskott som i år presenteras av Opel & Tidningen Julia är den äldsta artisttävlingen som är riksomfattande i Sverige. Den startades av Lasse Lingman på 80-talet och de senaste åren har jag fått lyckan att vara med och driva denna artisttävling! Tidigare medverkande har varit Lisa Nilsson, Andreas Lundstedt, Amy Diamond, Molly Sandén, Isa Tengblad, Eric Saade mfl.

I sommar besöker vi nästan 30 platser men trots detta är tävlingen nästan full! Vi har dock ett par platser kvar på Öland och i Härnösand. Så nu är det sista chansen att ansöka! Det gör ni HÄR!

Eller:

Så anmäler du dig

Ta chansen att skicka in din ansökan till att delta i Stjärnskott 2012. Om du inte har varit med tidigare i våra tävlingar så skicka din anmälan med några skrivna rader om dig själv samt röstprov (när du sjunger) på antingen cd, dvd eller ljudfil. Bifoga kontaktuppgifter (gärna mail och telefonnummer) och om du har några tidigare erfarenheter av sång etc. Skicka gärna en bild.

Maila till: artist@lingman.se skriv Stjärnskott i ämnesraden

eller

Skicka till:
Lingman & Co
Lilla Frösunda Herrgård
Gustav III Boulevard 1A
169 72 Solna

Märk kuvertet med “Stjärnskott”

OBS! säkrast under sommaren att MAILA!:)

Följ oss här!

Via facebook, twitter och Youtube

, , , ,